Hos Falk Have & Anlæg udfører vi vedligeholdelse og pleje af grønne områder såsom fællesarealer, parker og haver. Vi arbejder for private, erhverv og boligforeninger i bl.a. Middelfart, Kolding, Fredericia, Strib og Odense.  For større opgaver kører vi gerne rundt i hele landet.

Vi laver også forårsklargøring, nyetablering og omlægning. Vedligeholdelsen vil typisk ske som led i en fast aftale.

Stor erfaring med pleje af grønne områder

Vi har stor erfaring med alle former for pleje af grønne områder, og vi kan altid finde en løsning, som passer til jeres behov og økonomi. Det kan være en totalløsning, eller det kan være udvalgte opgaver såsom hæk og græsplæne.

Vi kan tilbyde at varetage opgaver såsom:

Fjernelse af mos
Rensning af fliser​
Arrangering af bede
Omlægning af haven
Nyplantning af hække
Rensning af tagrender
Ny græsplæne med planering
Havebassiner

Bede​
Græs
Planter
Gødning
Sprøjtning
Træfældning
Plæneluftning

Vi tilbyder pleje af grønne områder i faste aftaler, men det kan også være i en kortere eller længere overgangsperiode, hvor I ikke selv har mulighed for at varetage arbejdet.

Få meget mere at vide om vores have- og parkservice

Kontakt os gerne for at få mere at vide om vores park- og haveservice. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi samtidig kan drøfte jeres ønsker, behov og økonomiske rammer. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på pleje af grønne områder i Kolding, Middelfart, Fredericia, Odense, Assens, Strib eller et helt andet sted. For større opgaver kører vi gerne rundt i hele landet.

Du kan sende en e-mail til os på falkhaveanlaeg@gmail.com, eller du kan ringe til os på telefon 60 60 18 29 for at aftale nærmere om et møde.