Går du med tankerne om at få lagt ny fliser på terrassen eller indkørslen? Så lad Falk Have & Anlæg klare opgaven. Vi har stor erfaring og kan ligge enhver form for sten- og flisebelægning. Vi hjælper både private og erhverv i Middelfart, Kolding og Fredericia med alt fra helt små opgaver til store opgaver. For større opgaver hjælper vi kunder i hele landet. 

Inspiration og ideer til terrasse og indkørsel

Er du ikke helt sikker på hvordan flisebelægningen på den nye terrasse eller indkørsel skal se ud, så frygt ikke. Grundet vores store erfaring kan vi også hjælpe dig med inspiration og ideer. 
Vi kan lave sten- og flisebelægning med alle typer af sten og fliser. Nogle af de mest populære er: 
●    Granit
●    Skæver
●    Klinker
●    Sandstone
●    Betonfliser
●    Chaussesten 
Vi hjælper selvfølgelig med at finde den løsning, der passer til det du ønsker for din nye terrasse eller indkørsel. Vi kan også lave støttemure, hvis det er noget du ønsker.
Nederst på siden kan du se et udpluk af de opgaver vi har lavet med flisebelægning af forskellige typer af sten. Vi tror på, at du kan finde inspiration eller få ideer til flisebelægningen på din nye terrasse eller indkørsel.
Skal der fældes træer, inden den nye terrasse eller indkørsel skal lægges, så kan vi også hjælpe med det.  

Flisebelægning af ny terrasse

Når du lader Falk Have & Anlæg stå for flisebelægningen af din nye terrasse, så sørger vi for at det lever op til en høj standard, men også at den opfylder de ønsker og behov du måtte have for din nye terrasse. 
Ønsker du en helt unik løsning til netop din terrasse, så hjælper vi gerne med at finde frem til den. Vores store erfaring hjælper os til at bruge nye typer af sten og brug nye og anderledes teknikker under flisebelægningen. Det kan eksempelvis være at lægge en simpel flise i et anderledes mønster. 

Flisebelægning af ny indkørsel

Når vi laver flisebelægning af en ny indkørsel sørger vi for, at underlaget er det rigtige og at det kan holde til den store belastning, som bilerne giver en indkørsel. Har du helt specielle ønsker til din indkørsel kan vi helt sikkert også hjælpe med det. 

Fald eller hældning på terrasse eller indkørsel

Når vi lægger vi fliser på terrasse eller indkørsel sørger vi selvfølgelig for, at der er det rigtige fald eller den rigtige hældning i forhold til huset og den offentlige vej. Derfor behøver du ikke bekymre dig om det, når du lader Falk Have & Anlæg stå for flisebelægningen af din nye terrasse eller indkørsel.

Pris pr m2 på flisebelægning på terrasse og indkørsel

Vil du vide mere eller ønsker du at få en pris på flisebelægningen af din nye terrasse eller indkørsel? Så er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon +45 25 76 30 39 eller på mail rssfalk@gmail.com. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.