Falk Have & Anlæg tilbyder træfældning af selv de mest vanskelige træer. Dette gør vi fordi vi har stor ekspertise med fældning af træer. Vi hjælper selvfølgelig også med træfældning af små og mindre vanskelige træer. 
Ønsker du træfældning af nogle træer i haven, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til Falk Have & Anlæg. Vi står klar til at hjælpe dig med fældning af de træer, du ønsker skal fældes. 

Træfældning af små og store træer

Vi har mange års erfaring med styring af træer, når vi foretager træfældning. Derfor kan vi være behjælpelig med at fælde både små og store træer - også selvom træet står tæt på eksempelvis et hus. 
Uanset træsorten så hjælper vi med fældning at dit træ. Det gælder også, hvis det er platan, bøg, lind eller poppel. Vi hjælper også med at save træet til under træfældningen, hvis du ønsker at bruge det til brænde. Derudover hjælper vi selvfølgelig også med beskæring af træer i alle størrelser. 

Sikker træfældning

For at vores træfældning foregår mest sikkert, laver vi altid en besigtigelse inden vi påtager os en opgave. Dette er med til, at vi på forhånd har set træet og kan have det rette udstyr med til at sikre, at træfældningen kommer til at foregå mest sikkert og mest optimalt. 
Hvis et træ er højere end 30-40 meter bruger vi typisk lift under træfældningen. Dette gør det mere sikkert og nemmere at fælde et træ i den højde. Under besigtigelse vurderer vi, om vi skal bruge vores lift til træfældningen. 

Få en pris på træfældning

Hvis du har spørgsmål til træfældning eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på træfældning, så tag kontakt til Falk Have & Anlæg. Vi kan kontaktes på telefon +45 50 105 105 eller på mail alfalkhave@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage hurtigst muligt.