Hos Falk Have & Anlæg tilbyder vi fældning af både små og meget store træer for private og erhverv i bl.a. Middelfart, Fredericia, Kolding, Strib og omegn.

Vi varetager gerne en træfældning, selvom træet står tæt på et hus, eller hvis det er 30-40 meter højt.

Vi påtager os gerne vanskelige opgaver med træfældning

Vi har stor ekspertise med fældning af træer, og derfor tager vi gerne vanskelige opgaver, men vi tager også gerne mindre opgaver. 

Vi har stor erfaring med styning af træer, når de skal fældes. Det betyder, at det ikke er et problem, hvis træet står stæt på et hus eller lignende. Vi bruger typisk lift, hvis træet er over 30-40 meter højt.​

Vi tilbyder træfældning af alle træsorter, og det kan også være poppel, bøg, lind og platan. Vi påtager os normalt alle opgaver i forbindelse med fældning af træer.

Vi kan også save det til, hvis du vil bruge det som brænde. Vi kommer altid ud på en besigtigelse, da vi ikke påtager os opgaver, som vi ikke har set.

Kontakt os for at få en pris på fældning af træer

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om træfældning og for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi give et uforpligtende tilbud på at fælde dit træ i Kolding, Middelfart, Fredericia, Odense, Assens, Strib eller et helt andet sted. For større opgaver kører vi gerne rundt i hele landet.

Du kan ringe på telefon 60 60 18 29 for at aftale nærmere, eller sende en mail til falkhaveanlaeg@gmail.com.​

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.